Kapaklı Karanfil Anaokulu öğrencileri, değerler eğitiminde arkadaşlık ve dostluk değerinin işlendiği ‘Arkadaşım Hoş geldin’ projesi kapsamında Kapaklı Şehit Demet Sezen Anaokulu öğrencilerini ağırladı. Minikler, misafir ettiği arkadaşları ile oyuncaklarını paylaştılar. 

Karanfil Anaokulu’nda gerçekleşen etkinliğe Karanfil Anaokulu Müdürü Sibel Altın, Şehit Demet Sezen Anaokulu Müdürü Tolga Şenşahin, her iki okulun öğretmenleri, öğrencileri katılırken; Karanfil Anaokulu Müdür Yardımcısı Tolga İrişik öğretmen ve öğrencileri karşıladı. 

‘’YIL İÇERİSİNDE BU TÜR ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK’’

Etkinlikte ilk olarak her iki anaokulunun öğrencileri kahvaltı ettiler, birbiriyle tanışarak hoş vakit geçirdiler. Proje ile ilgili bilgiler veren Karanfil Anaokulu Müdürü Sibel Altın, projenin paylaşım ve dayanışma ruhunun öğrenciler arasında yaygınlaştırmak ve benimsetmek amacıyla yapıldığını kaydederek; ‘’Çocuklarımız misafir gelen öğrencilerimizle oyuncaklarını paylaşmak ve onlara puzzle hediye etmek istediler. Biz de bu paylaşımın okulumuzda olması için onları davet ettik. Birbiriyle empati kurmaları anlamında güzel bir çalışma oldu.’’ İfadelerini kullandı. Katılımlarından dolayı Demet Sezen Anaokulu Müdürü Tolga Şenşahin’e teşekkür eden Okul Müdürü Sibel Altın, yıl içerisinde bu tür etkinliklerin devam edeceğini kaydetti.