Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Emine Penbeten Adal Anaokulu öğrencileri, sokak hayvanları için yaptıkları kulübeleri Kazak Gölü Mesire Alanı’na yerleştirdi.

Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan ‘Minik Ellerin Merhameti’ projesi kapsamında sokak hayvanları için anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Kazak Gölü Mesire Alanı’nda düzenlenen etkinlikte Emine Penbeten Adal Anaokulu öğrencileri ve veliler tarafından yapılan ahşap kulübeler sokak hayvanlarının konaklaması için alana bırakıldı.

‘’MAKSADIMIZ HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILAMAK’’

Etkinliğe Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Emine Penbeten Adal Anaokulu Yönetimi, Öğretmenler, öğrenciler, veliler ve hayvanseverler katılım sağladı. Etkinlikte konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ‘’Bugün anlamlı bir projeyi hayata geçirmek için Kazak Gölü’ndeyiz. Anaokulundaki çocuklarımızın ve ailelerinin yapmış olduğu kulübeleri buraya yerleştirdik. Maksadımız çocuklarımıza hayvan sevgisini, merhameti aşılamak. Bugün burada bulunan velilerimize, hayvanseverlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu kulübelerin burada korunmasını rica ediyorum.’’ dedi.

VELİLER TEŞEKKÜR ETTİ

Öğrenci velilerinden Mine Bozkurt ise, anlamlı etkinlik için yetkililere teşekkür etti. Öğrencilere hayvan sevgisini aşılamak için güzel bir etkinlik olduğunu dile getiren Bozkurt, sokak hayvanların korunması gerektiğine dikkat çekti.