Kapaklı Gazetesi - Karaağaç’ta ikamet eden hayırsever Kırbaş ailesi tarafından donatılan sınıf, düzenlenen törenle açıldı.

Karaağaç doğumlu Gökhan Kırbaş, 38 yaşında kalp krizinden hayata veda etti. Evlatlarının ismini yaşatmak isteyen annesi Refiye Kırbaş ve babası Faruk Kırbaş, Karaağaç Atatürk Ortaokulu’nda bir teknoloji sınıfının masraflarını üstlenerek yeniledi. Görhan Kırbaş Bilişim ve Teknoloji Sınıfı, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Kemal Kenar, Okul Müdürleri, öğretmenler ve Kırbaş ailesi katıldı.

‘’ÖĞRENCİLERİMİZİN GELECEĞİNE IŞIK TUTTULAR’’

1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan açılış töreninde, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Karaağaç Atatürk Ortaokulu Müdürü Eray Tok gerçekleştirdi. Hayırsever aileye teşekkür ederek sözlerine başlayan Okul Müdürü Tok, ‘’Okulumuz Karaağaç Ortaokulu Gökhan Kırbaş Bilişim ve Teknoloji Sınıfı, babası Faruk Kırbaş ve annesi Refiye Kırbaş tarafından donatılmıştır. Teknoloji çağını yaşadığımız bu dönemde öğrencilerimizin geleceğine ışık tutmak adına yapılmış olan bu sınıf için öncelikle Faruk Kırbaş ve hayırsever ailesine şükranlarımı sunuyorum. Merhum Gökhan Kırbaş’a da Allah’tan rahmet diliyorum.’’ dedi. Tok’un konuşmalarının ardından okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Fakih Batak, Kur’an-ı Kerim Tilaveti okudu.

HAYIRSEVERLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Programın devamında sınıfın açılış kurdelesi kesilerek öğrencilerin kullanımına açıldı. Ardından hayırsever aileye Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz tarafından plaket takdim edildi. Ayrıca Kırbaş ailesine teşekkür eden Müdür Danışmaz, ‘’İnşallah okulumuz ikinci dönem itibariyle tekli öğretime geçecek. Benim ben hayırseverlerimize bir çağrıda bulunmak istiyorum; Karaağaç Mahallemizde 2 tane yeni okul açıyoruz, iki okulumuzun da bazı ihtiyaçları var. İnşallah ileriki dönemlerde oraya da katkı sağlarız. Tekrar Kırbaş ailesinin hayırları kabul olur inşallah, okulumuz ve öğrencilerimiz adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.