Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile LGS’ye (Liseye Geçiş Sınavı) hazırlanan 8. sınıf öğrencileri ve velilere yönelik “Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları” konulu seminer verildi.

Seminere konuşmacı olarak katılan Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı, 8’inci sınıf öğrencilerine kaygının tanımını yaparak, kaygıyı oluşturan nedenler ve başa çıkma yolları hakkında bilgiler verdi. Öğrencilere sınav öncesi ve sınav anında kaygı hissetmeleri durumunda neler yapabileceklerini anlatan Psikolog Bağcı, velilere de bu zorlu süreçte ne tür yaklaşımlar sergilemeleri gerektiği ve çocuklarına nasıl destek olmaları gerektiği konularında yönlendirmelerde bulunuldu.

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Program sonunda kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Serdar Ürkmez, katılımlarından dolayı tüm öğrenci ve velilere teşekkür ederek, eğitim hayatlarında başarılar diledi. Etkinlik sonunda Belediye Başkan Vekili Ürkmez tarafından Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı’ya çiçek takdim edildi.