Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Kapaklıspor, deplasmanda Çorlu 1947 karşısında 2-1 mağlup oldu.

Ligde zirve takibini sürdüren Kapaklıspor, Çorlu deplasmanında Çorlu 1947 Spor'a konuk oldu. General Basri Saran Stadı’nda oynana karşılaşmada Çorlu 1947 ile başa baş bir mücadele veren Kapaklıspor, maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. 

ÇORLU 3 PUANIN SAHİBİ OLDU

Maça etkili başlayan taraf Çorlu 1947 olurken, Kapaklıspor ise zorlu deplasmanda kontraataklarla gol aradı. Rakibin geliştirdiği ataklara karşı savunmada kalan sarı lacivertli takım, ilk yarıyı golsüz eşitlikle tamamladı. İkinci yarının 15 dakikasında iki takım da kontrollü bir oyun ortaya koydu. Çorlu’nun baskılarına karşı Kapaklıspor, kontro ataklarla rakibine hücum denedi. İkinci devrenin ortalarında frikik şansı elde eden Kapaklıspor’da topun başına geçen Tezcan, takımını 1-0 öne geçirdi. Çorlu 1947 karşısında 1-0 öne geçen Kapaklıspor, skorunu korumak için yeniden savunma pozisyonu aldı. Maçı bırakmayan Çorlu 1947 ise 70. dakikalarda aradığı golü buldu. (1-1) Golden sonra moral bulan Çorlu ekibi, üçüncü bölgede rahat pozisyonlar bulmaya başladı. Maç sonuna doğru 1 gol daha atarak öne geçen Çorlu Kültürspor, karşılaşmada gülen taraf oldu. (2-1)

Maçın ardından ligdeki ilk mağlubiyetini alan Kapaklıspor, 28 puanla ligde ikinci sırada yer aldı.