Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı okullar arasında gerçekleştirilen Kitap Okuma Etkinliği’nde başarıyı yakaladı.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde kendisine bağlı okullar arasında Kitap Okuma Etkinliği gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen etkinlikte Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10 Ulaştırma Sınıfı öğrencisi Sıla Saç, il ikincisi olarak ilçemizi ve okulunu gururlandırdı.

‘’GELECEĞİMİZE IŞIK TUTACAKLAR’’

Yüksek okuma başarısıyla ödüle layık görülen Sıla Saç’a ödülünü, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan takdim etti. Ödül töreninde öğrencisini yalnız bırakmayan Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Cengiz Vural, ‘’Öncelikle öğrencimizi bu ödüle layık gören Edebiyat Zümresine ve komiteye teşekkür ederim. Öğrencimizi ve ailesini de başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Okulumuza ve geleceğimize başarılı nesiller yetiştirmek adına elimizden gelen tüm çabayı sarfediyoruz. Umuyoruz ki yetiştirdiğimiz nesiller, aydınlık beyinler olarak geleceğimize ışık tutmaya devam edecekler.’’ dedi.