'Hayat Boyu Bilgi' sloganı ile Kapaklı'da her kesimin eğitim görebileceği kurslar açan Kapaklı Halk Eğitim Merkezi, üç yeni kurs açtı. Genel Muhasebe, Üç Boyutlu Şekillendirme ve Amatör Denizcilik kurslarının başladığını duyuran Kapaklı HEM yetkilileri, başvuru koşullarını yerine getiren herkesin başvurusunu gerçekleştirebileceğini belirtti.

AMATÖR DENİZCİLİK BELGESİ ALMAYAN KALMASIN!

Çağımızın en popüler mesleklerinden olan ve gelir olarak birçok mesleğin üstünde kazançlar sağlayan denizcilik alanında kurs açan Kapaklı HEM, 40 saatlik kurs programına 14 yaşın üstünde herkesin başvurabileceğini açıkladı. Haftaiçi 19.00 ile 21.30 ve haftasonu 09.00 ile 12.00 saatleri arasında verilecek olan kurstan en az ilkokul mezunu olan herkes faydalanabilecek.

KONTENJAN SINIRLI

Kapaklı Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Üç Boyutlu Şekillendirme ve Genel Muhasebecilik kurslarını kayıt için ise başvurular devam ediyor.. Okuryazar olan ve kurs gerekliliği fiziksel ve bedensel engeli olmayanların başvurabileceği bu kurslar ise kontenjanlarla sınırlı başvuru kabul edecek.

Kurslara başvurmak isteyen vatandaşlar, http://kapaklihem.com/kursiyerkayit.aspx internet sitesinden veya Kapaklı Halk Eğitim Merkezi Hizmet Binası'ndan başvurularını gerçekleştirebilecek.