Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Cumhuriyet İlkokulu, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen kermeslerinde okula katkı sunan hayırseverlere plaket takdim ederek teşekkür etti.

Kapaklı Cumhuriyet İlkokulu, bir süre önce okul yararına bir kermes düzenlemişti. Öğrencilerin performanslarını sergilediği ve bir kermesten çok şölen havasında geçen etkinlikte, birçok hayırsever okula yardım amaçlı katkıda bulundu. Katkıda bulunan hayırseverleri unutmayan okul yönetimi, kendilerine teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu. Okul yönetimi; Akın Yılmaz, Bekir Atak, Cihan Atak, Metin Arabacı, Gündüz Güney, Ömer Terbiyeli ve İmran Karaman'a okullarına vermiş oldukları destekten dolayı plaket vererek teşekkürlerini ilettiler.

‘’EMEKLERİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Gerçekleşen plaket takdim töreninde konuşan Cumhuriyet İlkokulu Okul Müdürü Havran Kaya Sönmez, ‘’Veren el alan elden üstündür, bunu her zaman söylüyoruz. Size, her birinize ayrı ayrı emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Gönlünüzün büyük olmasından dolayı çocuklarım adına minnetlerimi sunuyorum.’’ dedi.