Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve Kapaklı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Vural, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kapaklı’nın ilk öğretmenlerinden Sabret Arıcı’yı evinde ziyaret etti. Uzun yıllar Kapaklı'da öğretmenlik yapan Sabret Arıcı, Pınarça'da öğretmenlik yaptığı yıllarda 1960 ihtilali sonrası bir süre muhtarlık görevini de yürütmüştü. 

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kapaklı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi işbirliği ile başlatılan ve tecrübeli öğretmenlerin genç meslektaşları ile buluşturmayı amaçlayan  “Nesilden Nesile Öğretmenlik” projesi kapsamında Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve Kapaklı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Cengiz Vural, okul öğretmenleri ile birlikte  Arıcı çiftinin evine konuk oldu.

‘’SEVDİKLERİYLE BİRLİKTE UZUN ÖMÜRLER DİLERİZ’’

 Kapaklı'nın ilk öğretmenlerinden Sabret Arıcı ve eşi Kadir Arıcı’yı, evinde ziyaret eden Danışmaz ve beraberindekiler, Sabret Öğretmenin Öğretmenler Günü’nü kutladı. Gerçekleşen ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Kapaklı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Cengiz Vural, ‘’Tecrübeli öğretmenlerimizin, yeni nesil öğretmenler ile buluşmasını sağlayacak bu güzel projemiz kapsamında Milli Eğitim Müdürümüz İrfan Danışmaz, Okulumuz Öğretmenlerinden Deniz Özsaylan ve Serap Harmancı eşliğinde Sabret Öğretmen’in evine ziyarette bulunduk. Kendisinin ve tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, sevdikleriyle birlikte uzun ömürler dileriz.’’ dedi