Kapaklı Gazetesi - Milli Eğitim Bakanlığının "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında Kapaklı Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesine Bakanlık ve Okul Aile Birliği katkılarıyla yaptırılan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

26 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen açılış törenine Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Siyasi Parti Temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

“KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMAYACAK”

Programda konuşan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, “Okulumuza muhteşem bir kütüphane kazandırdık. Açılışımıza katılan protokol üyelerimize de teşekkür ediyorum. İlçemizde kütüphanesiz okul kalmayacak.” dedi.

“DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDERİM”

Projeye destek verenlere teşekkür eden Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ise, “Bakanlığımızın bünyesinde başlatılan Kütüphanesiz okul kalmasın projesinde ilimizde bütün hazırlıkları başlatarak mevcut okullarımızın içinde oluşturulan yerlere yeni kütüphanelerin açılmasını tüm hızıyla devam etmektedir. Bu projeye destek veren tüm kitap bağışçılarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri kütüphanenin açılışını gerçekleştirerek kütüphaneyi gezdi.