Kapaklı Gazetesi - Geçtiğimiz haftalarda ilk kitabını çıkaran Türkçe Öğretmeni Erkin Saçar, Lider Eğitimci Yazarlar Derneği Tekirdağ İl Temsilciğine getirildi.

Türkçe Öğretmeni Erkin Saçar, Tekirdağ'da yeni örgütlenmeye başlayan Eğitimci Yazarlar Derneği’nin il temsilcisi oldu. Saçar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada derneğin genel başkanı Sedat Değer’e teşekkürlerini iletti. İlk ziyaretlerini ise Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz'a gerçekleştirdiklerini söyleyen Saçar, ''Lider Eğitimci Yazarlar Derneği Tekirdağ Temsilciliği olarak Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İrfan Danışmaz'ı ziyaret ettik. İlerleyen günlerde de Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ersan Ulusan'ı ziyaret edeceğiz.'' şeklinde konuştu.

‘’YAZARAK AKTARAN GENÇLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ’’

Dernek çatısı altında gerçekleştirmeyi planladığı faaliyetlerden de bahseden Saçar, ‘’Tekirdağ İl Temsilciliği olarak da öncelikle yapmayı planladıklarımız eğitime katkı sunan eğitimcilerle özellikle salgın sürecinde canlı söyleşi yayınları yaparak eğitimin paydaşlarına faydalı olmak, sınavlara hazırlanan sekiz ve lise son sınıf öğrencilerine yönelik onlara fayda sağlayacak bilgilendirici, motive edici programlar düzenlemek, Çocuğunun eğitiminde daha bilinçli adımlar atan velilerin yetiştirilmesi ve desteklenmesi amacıyla velilere yönelik çalışmalar planlamak ve yürütmek, Tekirdağ ilimiz başta olmak üzere okuyan, okuduklarını anlamlandıran ve edindiği bilgileri yazarak aktaran gençler yetiştirmek amacıyla ilimizde kitap okuma ve yazmaya yönelik etkinlikler düzenlemek istiyoruz.’’ dedi.