Eğitim-Bir-Sen (Eğitimciler Birliği Sendikası) Çorlu Şube Başkanı Bülent Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri Çorlu Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Çorlu Şube Başkanı Bülent Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Disiplin Kurulu üyesi Fatih Ersöz ile birlikte Çorlu Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette hayırlı olsun dileklerini belirten Şube Başkanı Bülent Kaya; “Sizlerin yoğun oluşunuz, bizlerin yoğun oluşu nedeniyle ziyaretimiz biraz gecikti. Çorlu Gazeteciler Derneği’nin başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Çorlu’da gazetecilerin bir araya gelmesinde önemli katkılarınız oldu. Büyük işler başardınız ve gazetecilerin aynı çatı altında toplanmasını sağladınız. Çorlu Gazeteciler Derneği’nin çalışmalarının artarak devam etmesini diliyoruz. Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.
Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre; “Yapmış olduğunuz ziyaret bizleri son derece memnun etti. Sizlerin de güzel çalışmalarınızı bizlerde haber takibi nedeniyle yakından takip ediyoruz. Çorlu Gazeteciler Derneği olarak bizlerde sizlere hayırlı olsun temennisinde bulunuyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz ve ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Çorlu Şubesi Yönetim Kurulu ve Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri karşılıklı sohbetin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

egitim-bir-sen-corlu