Eğitim Bir-Sen Kapaklı Şube Temsilciliği Olağan Genel Seçimi’nde, sandıktan tek liste ile Yıldızkent Ortaokulu Müdürü Levent Akın ve yönetimi çıktı. 

Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seçimi, Yıldızkent Ortaokulu Müdürü Levent Akın ve yönetimi kazandı. Özel sebeplerden dolayı bu dönem temsilciliği Levent Akın’a devreden Bayram Akarca, yeni başkan ve yönetimine tebriklerini iletti.

 ‘’TÜM ÜYELERİMİZİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR’’

Seçimin ardından tüm üyelere ve eski Başkan Bayram Akarca’ya teşekkür eden Eğitim Bir-Sen Kapaklı Şube Başkanı Levent Akın, ‘’Bir önceki dönem görev yapan başkanımız Bayram Akarca’ya ve yönetim kuruluna yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bayrak yarışında bizleri bu göreve layık gören üyelerimize çok teşekkür ederim. İlçemizde bulunan 392 üyemizin temsilcisi olmak bu sorumluluğun altından kalkmak ve bu görevi layıkıyla yapabilmek için bütün üyelerimizin desteğine ihtiyacımız var. Kapaklı’nın eğitim sorunlarına fikirlerimiz ile çözüm bulma ve eğitimci arkadaşlarımızın sosyal yaşamına yönelik projeler ile hareket getirmeyi hedefliyoruz. Üyelerimizin katkılarıyla ve yeni fikirleri ile bunu başaracağınıza olan inancım tamamdır. Eğitim Bir-Sen’deki kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesi temennisi ile seçimimizin üyelerimize ve Kapaklımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.’’ dedi.

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

Başkan Akın’ın yeni yönetimi, şu isimlerden oluşuyor; Başkan Yardımcılığı görevine Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Vural getirilirken, yönetim kurulu üyesi olarak Kapaklı Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Havran Kaya Sökmen, Gazi Ortaokulu Müdürü Muhittin Alkan Ertuğrul, Gazi Lisesi Müdür Yardımcısı Eray Tok, İbn-i Sina İlokulu Müdürü Cüneyt Gülten ve Gazi İlkokulu Sınıf Öğretmeni Nermin Sayın.