Kapaklı Gazetesi - Eğitim Bir-Sen Kapaklı Şube Başkanı Cengiz Vural, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde düzenlenecek voleybol turnuvası için başvuruların başladığını duyurdu.

“TÜM ÖĞRETMENLERİ TURNUVAMIZA BELİYORUZ”

5 Ekim’e kadar sürecek başvurulardan sonra kura çekilerek eşleşmeler belli olacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Kapaklı Şube Başkanı Cengiz Vural, “Öğretmenlerimizi bir araya getirip, onları kaynaştırmak amacıyla bu yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde voleybol turnuvamızı gerçekleştireceğiz. Sporun birleştirici ruhunu yansıtmak ve eğitimin destekleyici rolünü ortaya koymak amacıyla düzenleyeceğimiz turnuva için 5 Ekim’de kura çekeceğiz. Turnuvamızla birlikte öğretmenlerimize bu anlamlı günde bir hediye vermek istedik. İlçemizdeki tüm öğretmenleri turnuvamıza bekliyoruz.” dedi.

“TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA HAREKET EDECEĞİZ”

Sendika olarak yakın tarihte bir yemek programı düzenleyeceklerini de söyleyen Vural, “Turnuvamızın ardından tüm üyelerimize yönelik bir yemek programı düzenleyeceğiz. İlerleyen zamanlarda hafta sonu ailelerimizle birlikte “İlk Adım Hareket” adında bir yürüyüş programı da gerçekleştirmeyi istiyoruz. Yönetimimiz süresince gerçekleştireceğimiz seminerlerle üyelerimizin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda etkinliklere yöneleceğiz. Bu faaliyetlerimizde bizleri destekleyen Tekirdağ İl Başkanım Ferru Topuz ve yönetim kuruluna hep yanımızda oldukları için teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.