Kapaklı Gazetesi - Güç yönetimi şirketi Eaton'un Çerkezköy’deki Hidrolik ekibi, Tekirdağ Müjgan-Serkan Karagöz Özel Uygulama Okulu’nun spor salonunu yeniledi.

Eaton’un Çerkezköy’deki yerel toplumsal katılım ekibi okulun eski spor salonunu aydınlık, ferah ve donanımlı bir alana dönüştürmek için Eaton Yardım Fonu’ndan finansman destek aldı. Duvar boyanması, yer döşemelerinin yenilenmesi, banyonun yeniden inşa edilmesi, yeni bir havalandırma sistemi gibi birçok konuda yapıyı yenileyen Eaton ailesi, köhne spor salonunu renkli ve modern bir görünüme kavuşturdu.

‘’BİZİM İÇİN BİR ONURDU’’

Konuyla ilgili açıklama yapan Eaton Hidrolik Türkiye Genel Müdürü Aron Bensason, “Refah içerisinde bir toplumun parçası olmaktan hepimiz fayda görürüz. Bu yüzden Eaton’daki herkesi Çerkezköy’deki fabrikamızın yakınında gerçekleştirdiğimiz bu faaliyet gibi anlamlı toplumsal projelere zaman, enerji ve becerilerini kullanarak nasıl yardımcı olabileceklerini düşünmeye davet ediyoruz. Okulun zaten muhteşem olan çabalarına destek olmak bizim için bir onurdu. Bu yeni alan önümüzdeki uzun yıllar boyunca çocukların hayatında günbegün fark yaratacak.” dedi.

‘’TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Uygulama Okulu’nun müdürü Mustafa Sevinç ise şöyle konuştu: “Bir öğretmenin tüm mutluluğu öğrencilerinin öğrenmesine, büyümesine ve mutlu olmalarına yardımcı olmaktan gelir. Büyün çocuklar bu yeni egzersiz alanına bayıldı. Bunu görmek de bizi çok mutlu ediyor. Sayenizde, kurumumuza kazandırdığımız bu alanla hem onların mutlulukları hem de benimki katlandı. Bu olanak için tekrar teşekkür ediyorum.”