Kapaklı Gazetesi - Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne, Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucunda ikinci defa ‘Teşekkür Belgesi’ verildi.

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne Teşekkür Belgesi’ni, Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu verdi. Teşekkür Belgesi’nin verilmesi esnasında, İl Müdürü Uslu’nun yanı sıra, Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı İdris Sevih, Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şube Müdürü Hülya Bilir, Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Elay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürü Mehmet Özdoğan, Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Eser Öztürk Yangöl hazır bulundu.

Teşekkür Belgesi’ni İl Müdürü Uslu, Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Elay’a verdi. Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan denetim sonucunda Teşekkür Belgesini almaya hak kazanan Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin çalışmaları takdirle karşılandı. Teşekkür Belgesi’nden dolayı İl Müdürlüğüne teşekkür edilirken, Tekirdağ Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.