Kapaklı’daki eğitim projeleri hakkında istişare gerçekleştirilen ziyarette, BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler tam destek sözü verdi. Kapaklı’daki öğrencilerin eğitimi için elinden geleni yapabileceğini belirten Diler, ‘’Eğitim camiamızın tüm eksiklerini, hep birlikte gidermeye çalışacağız. Amacımız çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alması’’ şeklinde konuştu.

‘’GENÇLERİMİZİ EĞİTİME VE SPORA YÖNLENDİRECEĞİZ’’

Kapaklı’daki gençlerin ve çocukların uyuşturucu madde bağımlılığına düşmemesi için, eğitim ve spora önem verilmesi gerektiğini dile getiren Başkan Diler, ‘’Eğer eğitimimizin önemli noktalara gelmesini istiyorsak, öğrencilerimiz ve velilerimizin yanı sıra bizler de elimizi taşın altına koymalıyız. Bildiğiniz üzere bölgemizde uyuşturucu maddeler ve birçok kötü alışkanlıklar, köşe başlarında kol geziyor. Biz bunlara karşı çocuklarımızı, gençlerimizi eğitime ve spora yönlendireceğiz. Müdürümüzün de bu konuda çalışmaları olduğunu biliyoruz. Umuyoruz ki kendisi ile yapacağımız koordineli çalışmalar sonucu Kapaklımızda tüm gençlerimiz sporla ilgilenen dinç bireyler olacaklar.’’ dedi.

‘’KALİTELİ EĞİTİM GELECEĞE YATIRIMDIR’’

Parti olarak eğitime önem verdiklerini dile getiren Diler, ‘’BBP Kapaklı İlçe Teşkilatı olarak amacımız, eğitimde Kapaklı’daki öğrencilerimizin diğer ilçeleri imrendirecek bir öğrenim görmesidir. Şunu iyi bilmeliyiz ki; eğitim, her bireyin doğal hakkıdır. Fakat kaliteli bir eğitim, refah içerisindeki toplumların geleceğe yatırımlarıdır. Biz geleceğe niteli insanlar yetiştiren tüm öğretmenlerimizin, müdürlerimizin sonuna kadar ardındayız. Bu duygu ve düşüncelerle ziyarette bizleri ağırlayan Müdür Danışmaz’a teşekkürlerimi iletiyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen ziyaret, BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler tarafından Kapaklı Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’a ‘Alperen’ dergisinin yeni sayısının hediye edilmesi ile son buldu.