Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda  21 Aralık 2018 Cuma gecesi  gerçekleşen şiir dinletisi veliler ve katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi. Dinletiye Başakşehir Koleji Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, İlkokul-Ortaokul Müdürü Aylin Arda, öğrenci ve velileri yoğun katılım gösterdi.

BİRBİRİNDEN GÜZEL ŞİİRLER ŞİİRSEVERLERLE BULUŞTU

‘Eskimeyen Aşklar’ adı altında gerçekleştirilen şiir dinletisinde Başakşehir Koleji Türkçe Öğretmenleri, Berkant Gülşen ve Murat Bal da şiir seslendirdiler. Etkinlikte görev alan öğrenciler Ekrem Darısapı, Toprak Öztürk, Eda Nur Bursalı, Esma Gül Kaya, Ardacan Yıldız, Utku Aksoy, Nehir Kantar, Furkan Atasever, Eylül Özbey, Rumeysa Arala sahnede adeta şiir rüzgârı estirdiler. Her okunduğunda yeni bir anlam bulan eşsiz şiirler Başakşehir Koleji aracılığıyla şiirseverlerle bir kez daha buluştu. 

Program Başakşehir Koleji Genel Müdürü Mehmet Demirbaş’ın teşekkür konuşması, öğrencilerin kendi yazdığı şiirlerin okunması, toplu fotoğraf çekimi ve nice güzel programların gerçekleştirilmesi temennisi ile sona erdi.