Kapaklı Gazetesi - Başakşehir Okulları, geçtiğimiz hafta okullarında bulunan MAKER – ROBOTİK atölyesinde üretimini gerçekleştirdikleri siperli maskeleri Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’a teslim etti.

Çerkezköy Devlet Hastanesine ve Kapaklı Belediyesi Sağlık birimine teslim edilmek üzere, maskeleri Müdür Danışmaz’a verdiklerini dile getiren Başakşehir Okulları Atölye Koordinatörü Fatih Çakar; “Önemli bir süreç içerisindeyiz ve değerli sağlık çalışanlarımıza özel olarak ürettiğimiz maskelerle onların yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. Bu vesile ile İlçe Milli Eğitim müdürümüz İrfan beyi ziyaret ederek üretimini gerçekleştirdiğimiz bir miktar maskeyi kendilerine teslim ettik. Üretimlerimize ara vermeden devam edeceğiz, maske ihtiyacı duyan sağlık kuruluşlarına desteğe her zaman hazırız.’’ açıklamasında bulundu.

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ise, okul yönetimine teşekkür ederek; “Sağlık çalışanlarına destek veren Başakşehir Okulları Ailesine teşekkür ederiz, bu zor günleri ülke olarak birbirimize destek olarak aşacağımıza inanıyoruz” dedi.