Kapaklı Gazetesi - Dünya ve ülkemizde etkili olan koronavirüs (COVID-19) hastalığına karşı #EvdeKal çağrısını yineleyen Başakşehir Okulları yöneticileri ve öğretmenleri, hazırladıkları video ile veli ve öğrencilere moral verdi.

Başakşehir Okulları Yönetimi, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un velilerle paylaştığı metinden esinlenerek bir video hazırladılar. Konuyla ilgili aç.ıklama yapan Başakşehir Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kozuva, “Öğrencilerimizin moral olarak desteğe ihtiyacı olduğu kadar, velilerimizin de bu zor süreçte en az öğrencilerimiz kadar desteğe ihtiyaçları olduğunu düşündük. Başakşehir Ailesi olarak, yönetim ve öğretmenlerimizle birlikte tek ses, tek yürek olarak desteğimizi dile getirmek istedik. Eğitim açığı her zaman kapatılabilir, yeter ki bedenen ve ruhen sağlıklı olalım. Bizler uzaktan eğitim süreçleri için güçlü ve yetenekli kadromuzla elimizden gelenin en iyisini yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimiz iki haftalık uzaktan eğitim sürecini geride bıraktılar. Canlı dersler ve canlı sınıf buluşmaları ile öğrencilerimizi hep bir arada sınıf ortamındaki gibi tutmaya çalıştık. İlk kez karşılaştığımız bu durumu fırsata çevirerek, canlı yayınlar ile veli toplantılarımızı gerçekleştirdik ve yaşanan süreç hakkında tüm velilerimizin görüşlerini aldık. Her şeyin yolunda gittiğini bir kez de onlardan duymak ve bir araya gelmek Başakşehir ailesi olarak bizleri mutlu etti ”dedi.

‘’HAYAT EVE SIĞAR’’

Kozuva; “Son olarak siz değerli tüm, velilerimizden evde kalmanızı aile, bireyleri ve kendiniz için sağlığınıza dikkat etmenizi rica ediyoruz. Çocuklarımız ve tüm ülke verdiğiniz bu çabayı asla unutmayacak. Bu zorlu günleri atlatarak güzel yarınlarda, okulumuzda tekrar çocuklarımızla buluşacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyoruz. Sağlıkla kalın, evde kalın, hayat eve sığar ”diyerek sözlerini tamamladı.