Kapaklı Gazetesi  - Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş ve beraberindeki heyet, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ile Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i makamlarında ziyaret etti.

Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, Halkla İlişkiler Sorumlusu Fikriye Gülverin, Okul Rehber Öğretmeni Gamze Koçak, Türkçe Öğretmeni Murat Bal ve Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Buse Yılmaz ile Yazılım Kulübü ve Yazarlık ve Şairlik Kulübü öğrencileri Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i ziyaret etti.

ÖĞRENCİLERİN KALEME ALDIĞI ESERLER KİTAPLAŞTIRILACAK

Başakşehir Okulları Yazarlık ve Şairlik Kulübü Başkanı Eda Nur Bursalı üye öğrenciler Nehir Kantar, Burak Batu Mehel, Nehir Sevinç, Elif Birsin, Metehan Kaanoğlu ve Heves Ilgın Demirel ile birlikte dönem boyunca yaptıkları çalışmalardan, yazdıkları şiir ve denemelerden bahsettiler. Kulübe üye olan öğrencilerin biriken yazı ve şiirlerinin toplanarak kitaplaştırılacağının ve imza günü düzenleneceğinin bilgisini paylaşan öğrenciler, yazılar ve şiirler hakkında sohbet etti. Kulüp başkanı Eda Nur Bursalı'nın hâlihazırda yerel bir gazetede köşe yazarlığı yaptığı ve yazıları ile ilgili konuşmalar yapıldı.

‘’OYUN YAZILIMI GELİŞTİRECEĞİZ’’

Ziyarette, Başakşehir Okulları Yazılım Kulübü öğrencileri kulüp başkanı Ömer Seskir üye öğrenciler Kuzey Civelek, Göktuğ Burhan, Ahmet Emre Asrak ve İbrahim Ege Mutlucan ile birlikte kulübe katıldıkları günden itibaren kullandıkları yazılım programından ve çalışmalarından bahsettiler. Tasarladıkları çalışmalara yeni dönem ile birlikte devam edeceğini kaydeden öğrenciler bir oyun yazılımı geliştirerek aplikasyon olarak ilgili mecralarda paylaşılmasını ve kendi uygulamalarının yaygınlaştırılmasını hedeflediklerini söylediler.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kaymakam Ünlüsoy ve Belediye Başkanı Çetin Başakşehir Okulları’na gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ederek  öğrenciler için hazırlattıkları hediyeleri takdim ettiler.