Kapaklı Gazetesi - Başakşehir Okulları, ‘Zeka ve Akıl Oyunları Atölyesi’ adı altında düzenlediği etkinlikte öğrenciler ve ebeveynlerini ağırladı. Etkinliğin öğrencilerin zeka gelişimi için önemli olduğunu kaydeden okul yetkilileri, Çerkezköy’de bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade etti. 

Başakşehir Okulları bir süre önce Beceri Atölyeleri eğitimi kapsamında kendi bünyesinde ‘Zeka ve Akıl Oyunları Atölyesi’ isimli bir etkinliği faaliyete geçirdi. Düzenlenen etkinlik kapsamında geçtiğimiz günlerde bir grup öğrenci ve ebeveynleri okulun Çerkezköy’de bulunan tanıtım ve kayıt ofisinde ağırlandı.

KENDİ YAŞ GRUPLARINA UYGUN OYUNLAR OYNADILAR

Atölye etkinliğinde öğrenci ve veliler hem eğlendi hem de yeni kavramlar ve oyunlar öğrendi. Yurtiçi ve yurtdışından gelen çok sayıda lisanslı zeka ve akıl oyunlarının yer aldığı etkinlikte, öğrenciler kendi yaş gruplarına uygun oyunlarla sıra dışı bir atölye etkinliğinin deneyimini yaşadı.

‘’ÖĞRENCİ VE VELİLERİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, ‘’4 -14 yaş arası öğrencilere hitap eden oyunlar hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz tarafından yoğun ilgi gördü. Palyaço ve yüz boyama etkinlikleriyle de çocuklarımız doyasıya eğlendiler. Çerkezköy’de bir ilk olma özelliğini taşıyan etkinliğimiz ilerleyen günlerde yine öğrenci ve velilerini ağırlamaya devam edecek.’’ Şeklinde konuştu.