Kapaklı Gazetesi - Öğrencilerini fenni bilimlerin yanı sıra sanatla ilgili birer birey olmaları yönünde teşvik eden Başakşehir Okulları, resme yetenekli bir öğrencisi için sanal sergi oluşturdu. Hızlı sitemi sayesinde vaktinizi boşa harcamayın.

‘’MANEVİYATA ÖNEM VEREN GENÇLER OLARAK YETİŞMESİ HEDEFİMİZ’’

7-A sınıfı öğrencisi Melek Ecrin Bilgin’in eserlerinden oluşan sergiyi, online olarak ziyaret edip incelemek mümkün. Konuyla ilgili bilgi veren Başakşehir Okulları Yetenek Zümresi Bölüm Sorumlusu Fatih Çakar, “Akademik eğitim yanında değerlerimizin öğrencilere tabii bir süreç içinde benimsetilmesi, onları sıkmadan küçük ama etkili hedeflerle kalıcı hale getirilmesi, onların bizi biz yapan özelliklerimizi bilen, maneviyata önem veren gençler olarak yetiştirilmesi temel hedefimiz. Yetenek zümresi olarak, öğrencilerin her alanda yeteneklerini keşfetmek adına birçok çalışma yürütmekteyiz. Pandemi sebebiyle çalışmalarımız ertelenmeden devam etmektedir.’’ dedi.

‘’ÖĞRENCİMİZİ MUTLU EDECEKTİR’’

İsteyen kişilerin Melek Ecrin’in sergisine ulaşabileceğini söyleyen Çakar, ‘’Aslında biz öğretmenler bu dönemde öğrenmenin ve yeteneklerini geliştirmenin sadece okul çatısı altında olmayacağını bir kez daha görmüş olduk. Mesafeler ve engeller içinde öğrenme hevesi olan hiçbir öğrencimizi durduramadı. Bunun en canlı örneği; resim çizmeyi çok seven ve çizimleri ile kendini geliştirmeyi hedefleyen öğrencimiz Melek Ecrin Bilgin’dir. Öğrencimizi desteklemek ve çalışmalarına yön vermek adına ilk kişisel sergisini sanal ortamda herkesi beğenisine sunduk. Okulumuz web sitesinde yaptığı özgün çalışmalarına yer verdik. Sanat aşığı herkesin web sitemizi (https://www.basaksehirokullari.k12.tr/) ziyaret etmesi ve öğrencimizin çalışmalarını incelemesi öğrencimizi mutlu edecektir. Sanatı ve sanatçıyı destekleyen okulumuz sanal sergilerine devam edecek, bireysel ve grup çalışmaları ile yetenekli öğrencilerimizin arkasında duracağız.’’ İfadelerini kullandı.