Okul bahçesinde gerçekleşen programda miniklerin gösterileri velilerin beğenisine sunuldu. İngilizce sunumların olduğu ve ortaokul - ilkokul seviyesindeki öğrencilerin enfes şovlar ortaya koyduğu program katılımcılardan büyük ilgi gördü.

SAHNE ÇOCUKLARIN OLDU

Kutlama programı 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajının da okunduğu program, 1/A sınıfı öğrencilerinin ‘Atatürk’ün Barış Çocuklarıyız’ isimli oratoryosu ve 23 Nisan Ne Demek isimli şiiri okuması ile devam etti. Ardından anaokulu öğrencilerinin ‘Biz Türkiyeyiz’ isimli gösterisinin sunulduğu coşkulu programda, 3 ve 4. Sınıf öğrencilerinin dans gösterileri sergilendi.

MİNİKLERDEN BASKETBOL ŞOV

Velilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen programda 1/A sınıfı öğrencileri ‘Bayramımız Var Bizim’ adlı şiiri okudu. Sonrasında minik öğrencilerin beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde basketbol  topu ile gösterilerini sergiledi. 23 Nisan kutlama programı, 2/A sınıfı öğrencilerinin 23 Nisan adlı gösterisi ile noktalandı.

Gerçekleşen programın ardından öğrenciler ve öğretmenler veliler tarafından alkış yağmuruna tutuldu.