Kapaklı’nın ilk özel okulu olan Başakşehir Koleji, Kozuva Şirketler Grubu bünyesine katıldı.

Bölgenin önde gelen kuruluşlarından Kozuva Şirketler Grubu, Başakşehir Koleji’ni tüm haklarıyla birlikte satın aldı. Başakşehir Koleji bundan sonra yoluna Kozuva Şirketler Grubu bünyesinde devam edecek.

Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kozuva ve Başakşehir Koleji Kurucusu Mustafa Dursun düzenledikleri basın toplantısıyla Başakşehir Koleji’nin satışını kamuoyuna duyurdular.

Basın toplantısında konuşan Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kozuva, 2 yıldır eğitim sektörüne yatırım yapmak için çaba gösterdiklerini ve bu çaba sonucunda 26 Temmuz 2018 tarihi itibari ile Başakşehir Koleji’ni bünyelerine kattıklarını açıkladı.

“BAŞAKŞEHİR KOLEJİ’Nİ ULUSAL BİR MARKA YAPACAĞIZ”

İlk etapta Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerine hitap edeceklerini belirten Kozuva, “Kozuva Şirketler Grubu olarak Başakşehir markasını ulusal anlamda Franchising haline getireceğiz. Bizler Kozuva Şirketi olarak burada doğduk ve burada büyüdük. Tüm yatırımlarımızı da bu bölgeye yapıyoruz. Çerkezköy, Kapaklı ve bu bölgeyi seviyoruz” dedi.

“AYDINLIK NESİLLER YETİŞTİRMEYE DEVAM EDECEK”

Toplantıda söz alan Başakşehir Koleji Kurucusu Mustafa Dursun, “Başakşehir Koleji olarak 2015’ten bu yana çocuklarımızın eğitim öğretimine ve geleceğine katkı sunmak için çalışıyoruz. Okulumuz Anaokul, ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklara gereken temel bilgi, beceri ve değerleri kazandırmaya yönelik, zengin öğrenme olanaklarıyla dolu eğitim öğretim faaliyetlerini çocuklarla buluşturdu. Başakşehir Koleji 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren eğitim ilkelerinden hiçbir taviz vermeden aynı amaç ve kararlılıkla geleceği aydınlık nesiller yetiştirmeye Kozuva Şirketler Grubu bünyesinde devam edecektir.” Dedi.

“HEDEF, EN İYİ OLMAK”

Eğitimde en iyiyi hedeflediklerini belirten Dursun, “Dünün birikimi ve günün imkanları ile geleceği hedefleyen Kozuva Şirketler Grubu çağa uygun eğitim alanları oluşturarak eğitim sektöründe de en iyi olmayı hedeflemektedir. Bu anlayışla Başakşehir Koleji 2018-2019 eğitim-öğretim yılında yeni yüzüyle, yenilenmiş vizyon ve misyonu ile öğrencilerine en kaliteli hizmeti sunmaya yenilikçi, tecrübeli, dinamik, değişmeyen kadrosuyla devam edecektir.” İfadelerini kullandı.