Kapaklı Gazetesi  - Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kursu Kurucuları Mustafa Dursun ve Yasemin Çokor, gazetemizin haber merkezini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kursu Kurucusu Mustafa Dursun,  ''İyi bir kurs öğrenciye 1 yıl kazandıra da bilir kaybettire de bilir.’’ dedi.

Çerkezköy Açı Özel Eğitim Kursu Kurucuları Mustafa Dursun ve Yasemin Çokor’u gazetemiz imtiyaz sahibi Adem Çil karşılarken, Dursun ve Çokor, Özel Eğitim Kursları hakkında bilgiler verdi.

‘’MEMNUNİYET VE GERİ DÖNÜŞ ÖNEMLİ’’

Özel eğitim kurslarının maddi kazançtan önce eğitimi amaçlaması gerektiğini belirten Dursun, ‘’Biz Açı Özel Eğitim Kursu olarak öğrencilerimizi üniversite sınavına en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Özel bir kurs olsak da öğrencilerimize müşteri gözüyle değil, eğitimci olarak bakıyoruz. Bu nedenle bizde eğitim görmek isteyen her öğrencinin içinin rahat olması gerekir. Bu durumun sorumluluğunun da farkındayız. Çünkü eğitimci olarak bir öğrencinin hazırlık yılı çok önemli. İyi bir kurs öğrenciye 1 yıl kazandıra da bilir kaybettire de bilir.’’ İfadelerini kullandı.

‘’ÖĞRENCİLERİMİZ GAYET MEMNUN’’

Ayrıca bu dönemki üniversite sınavlarında başarılı bir sonuç beklediklerini dile getiren Dursun, ‘’Bu dönem ilk sınavdı ve sonuçlar açıklandığında açıklama yapacağız. Edindiğimiz ilk verilere göre, öğrencilerimizin büyük bir çoğunluğu iyi sonuçlar bekliyor. Sınavdan sonra öğrencilerimizin bir çoğu çalıştığımız konulardan ve çalışma stilimize uygun sorular çıktığını söyledi. Bu konu hem bizi hem öğrencilerimizi memnun etti. ‘’ diye konuştu.