Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Pınarça İlkokulu ve Ortaokulu ile Kapaklı Anadolu Lisesi’nde karne programı düzenlendi.

Düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Şube Müdürleri Yılmaz Oğur ve Mehmet Sıddık Aslan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Burada İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve beraberindekiler öğrencilere karnelerini vererek, iyi tatiller diledi.

KARNELERİNİ MÜDÜR DANIŞMAZ’DAN ALDILAR

Karne programının ilk ayağı Kapaklı Pınarça İlkokulu ve Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Törene katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, öğrencilere bizzat karnelerini takdim etti. Dağıtım töreninin ardından ilkokullar arası düzenlenen ayın öğrencisi yarışmasında ayın öğrencisi seçilen Yusuf Ziya Kaya ve ortaokullar arası düzenlenen ayın öğrencisi yarışmasında ayın öğrencisi seçilen Ervanur Aktürk’e ödülleri verildi. Öğrencileri tebrik eden Danışmaz, “Okulumuz eğitimde iyi örnekler projesinde Tekirdağ birincisi oldu. Müdürümüz olmak üzere müdür yardımcılarımızı, öğretmenlerimizi ve kıymetli öğrencilerimizi kutluyorum. İnşallah bu başarılar artarak devam edecek.” İfadelerini kullandı.

“TÜM ÖĞRENCİLERİMİZDEN ÜNİVERSİTE SINAVLARINDA ÜSTÜN BİR BAŞARI BEKLİYORUZ”

Pınarça’nın ardından Kapaklı Anadolu Lisesi’nde de bir karne töreni gerçekleştirildi. Törende birinci dönem sonu ortalamalarına göre ilk üçe giren öğrencilere karneleri Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz tarafından takdim edildi. Ardından öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Danışmaz, “Yarınlarımız, geleceğimiz sevgili öğrencilerimiz. İlçemizin Anadolu Liselerinde en başarılı okulu Kapaklı Anadolu Lisemiz. İnşallah bu yıl 12’inci sınıf öğrencilerimizden üniversite sınavlarında üstün bir başarı bekliyoruz. Her geçen gün, başarısı artarak devam eden bir okulumuz. Önümüzdeki yıl okulumuza 6 şube alacağız. Dolayısıyla bu okula girmek daha da zorlaşacak. Sürekli not ortalaması en yüksek öğrencilerin tercih ettiği ve bu ortalamaya göre de Kapaklı Anadolu Lisesi olma şerefine nail olacaklar. Bir sonraki yıl minimum not ortalaması 92-93 bandında olacağını düşünüyoruz. 204 öğrenci mezun vereceğiz ve yine 204 öğrenci alacağız. Kapaklı Anadolu Lisesi’ne çok değer veriyoruz. Sizlerden çok umutluyuz. Tüm öğrencilerimizden üniversite sınavlarında üstün bir başarı bekliyoruz. En önemli etken öğretmenlerimiz. Onları da tebrik ediyorum. Sizi başarıya götürecek yolda rehberiniz çok değerli öğretmen arkadaşlarımız. Sizler de planlı çalışacaksınız. Özellikle 12’inci sınıflardan çok çalışmalarını rica ediyorum. Hepinize iyi tatiller diliyorum.” dedi.