Kapaklı Belediyesi, bünyesinde açtığı 12 yeni kurs ile vatandaşlara eğitim için yeni bir fırsat tanımaya devam ediyor. 

Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafında açılan Tiyatro, Satranç, Pilates, Aerobik, Step, Zumba, Evlilik Öncesi Eğitim, Okuma - Yazma, Fotoğrafçılık, Keman, Dil Kursu (İngilizce, Fransızca, Bulgarca) , El Sanatları ve Ahşap Süsleme kurslarının başvuruları 08-26 Ekim tarihleri arasında Kapaklı Belediyesi 6.kat Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü’nde yapılacak.

‘’KURSLARA ÖNEM VERİYORUZ’’

Kapaklı'da Kültür ve Sanat kurslarına önem verdiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, kursların kişisel yetenekleri ortaya çıkardığını ve sosyal yaşama etki ettiğini söyledi. Başkan Mandalı açıklamasında; “Bugün ilçemizde Kapaklı Belediyesi olarak kişisel kazanım sağlayacak kurslara destek olmaya devam ediyoruz. Gerek kendimiz, gerekse Kapaklı Halk Eğitim Merkezi ile birlikte ortaklaşa kurslar düzenleyerek vatandaşlarımızın daha sosyal olmalarını sağlıyor ve kişisel becerilerini kazanmalarını sağlıyoruz.’’ İfadelerine yer verdi.

‘’TALEPLERİ DİKKATE ALACAĞIZ’’

Belediye olarak kendilerine gelen kurs taleplerini de dikkate alacaklarının altını çizen Başkan Mandalı, “Belediyemiz bu konuda vatandaşlarımızın daha sosyal olmasını ve yeteneklerinin ortaya çıkmasını sağlayacak bir yapıda olacak. Bunun için fayda sağlayacak her türlü kurs için elimizden geleni yapacağız. Vatandaşlarımız 444 80 59 arayarak Kültür ve Sosyal işler müdürlüğünden kurslarımız hakkında detaylı bilgi alabilirler. '' dedi.