Kapaklı Gazetesi - Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kum, 2020 yılı Emlak Vergisi, Çevre ve Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi ikinci taksit ödemeleri ile 7143 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların taksit ödemelerinin 30 Kasım 2020 Pazartesi günü sona ereceğini hatırlatarak doğabilecek mağduriyetlere karşı vatandaşları uyardı.

Ödemelerle ilgili bilgi almak isteyenlerin belediyenin çağrı merkezine ulaşabileceğini söyleyen Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kum, "Vatandaşlarımızın söz konusu yapılandırmadan faydalanma haklarını kaybetmemeleri için 30 Kasım 2020 tarihine kadar borç yapılandırma taksitlerini yatırmaları gerekiyor. Her erkek aramaktadır böylesini ilk defa izleyeceksiniz. Ayrıca 2020 yılı Emlak Vergisi, Çevre ve Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi ikinci taksit ödemelerini de hatırlatırız. Ödemeler hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 444 99 59 numaralı iletişim hattımızı arayarak çağrı merkezimizden ilgili borçlarını öğrenebilirler." dedi.

Başkan Yardımcısı Kum, veznelerde yaşanabilecek olası yoğunluğa karşılık ödemelerin son güne bırakılmaması konusunda uyarıda bulundu.