Kapaklı Gazetesi - Köşe yazarımız ve aynı zamanda Türkçe Öğretmeni olan Erkin Saçar’ın, bir süre önce kaleme aldığı ‘Liderim Öğretmenim’ adlı kitap, raflarda yerini aldı.

Önsözünü Prof. Dr. Necati Cemaloğlu'nun yazdığını Liderim Öğretmenim isimli kitap "Bir öğrencinin kalbine girmeden beynine asla giremezsiniz." sloganıyla yola çıkmış bir eser olarak okuyucuların dikkatini çekiyor.

‘’ÖRNEK OLAYLARI HARMANLADIM’’

Kitabı ile ilgili açıklamalarda bulunan Erkin Saçar, ‘’Öncelikle öğretmenlere ve öğretmen adaylarına hitap etmekle birlikte velilerin, öğrencilerin ve eğitime ilgi duyan herkesin kendi hayatından izler bulacağı bir kitap. Bilimsel bilgiler ve araştırmaların örnek olaylar, alıntılar ve deneyimlerle harmanlanarak sunulduğu Liderim Öğretmenim kitabı öğretmenlik mesleğini sevdiren, kuru bilgiden ziyade sahadaki uygulamalarıyla özellikle mesleğe yeni başlayan öğretmenlere deniz feneri olacak ve çok kısa zamanda çok büyük tecrübeler kazandıracak nitelikte.’’ İfadelerini kullandı.

‘’ONLİNE SATIŞ SİTELERİNDEN TEMİN EDEBİLİRLER’’

Kitabının tüm online kitapçılarda da satışa sunulduğunu hatırlatan Saçar, ‘’Meslekte daha tecrübeli öğretmenlerimize de bakış açısı oluşturacak, yeni pencereler açacak şekilde kaleme alınmış. Kitaba ulaşmak isteyen okurlar imzalı olarak kitabı bizzat benden temin edebilirler. [email protected] posta adresinden, erkinsacar veya LiderimOgretmenimKitabi Instagram hesabından da bana ulaşabilirler. Bunun dışında ilçemizdeki ve Çerkezköy'deki kırtasiyelerden ve Kitapyurdu, D & R, Amazon, Kida, İdefix vb. online kitap satış sitelerinden de kitap temin edilebilir.’’ dedi.

Saçar, aynı zamanda Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’ı makamında ziyaret ederek imzalı kitabını hediye etti.