Kapaklı Gazetesi - Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Seymen ve Sarılar Mahallelerinde kilit taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirdi. Hadi sende ile kazanç sağla! Ayrıca Kemalettin Mahallesi Dere 4. Sokak’ta yayaların daha rahat yürüyebilmesi için hasar gören kilit taşları tamir edildi.

Ekipler tarafından Önerler Mahallesi’nde devam etmekte olan kilit taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Önerler Mahallesi’nin ardından Şeyhsinan Mahallesi İnciçiçeği Sokak’ta çalışmalara başlayan ekipler, kilit taşı döşeme çalışması öncesinde hazırlık yaparak zemindeki yükseklik farklarını eşitlediler.

'‘ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR’'

Devam etmekte olan çalışmalarla ilgili bilgi veren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Geçtiğimiz hafta Önerler Mahallemiz de dâhil olmak üzere Seymen, Kazımiye ve Hürriyet Mahallelerimizi ekiplerimizle birlikte gezerek çalışmalarımızın aşamalarını incelemiştik. Tamamlanan çalışmalarımızın ardından aralıksız hemen yeni bölgelerimizde çalışmalarımıza başladık. Çorlu Belediyesi olarak hem kent estetiğine hem de vatandaşlarımıza kaliteli yaşam alanları oluşturmaya gayret ediyoruz. Pandemi koşullarına ve soğuyan hava şartlarına rağmen büyük bir özveriyle çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çorlu için çalışmaktan ve emek vermekten mutluyuz.” dedi.