Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında ilk olarak Sarılar ve Seymen mahallelerini ziyaret ederek mahalle muhtarları Fuat Döner, Aydın Dinler ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette mahalle sakinlerinin talep ve önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Albayrak mahalle ziyaretlerinin ardından TESKİ Çorlu Şube Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın çalışmaları hakkında Brifing Toplantısına katıldı. Toplantıda Şube Müdürü Atilla Saraç ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil tarafından ilçede devam eden ve planlanan altyapı yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi. Önerler Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım ile Önerler Mahallesi Sivil İnsiyatif Platformu Başkanı ve Karadeniz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hayrettin Yavuz’u ağırlayan Başkan Albayrak, kendileri ile vatandaşların talepleri hakkında görüşmelerde bulundu.

ÇORLU BELEDİYE BAŞKANI AHMET SARIKURT’LA BİR ARAYA GELDİ

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u da makamında ziyaret eden Başkan Albayrak, kendisi ile Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından ilçede devam eden ve planlanan yatırımları değerlendirdi. Başkan Kadir Albayrak, Çorlu’da gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretin ardından ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Muhtelif mahallelerde devam eden Kısmi İçme Suyu ve Terfi Merkezi İnşaat çalışmaları ile Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Çorlu Şantiyesinde incelemelerde bulanan Başkan Albayrak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

“HER ŞEY TEKİRDAĞ İÇİN”

Gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerin ardından konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu’da çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirterek, “Çorlu nüfusu en kalabalık ilçelerimizden biri. Bunda güçlü sanayisinin de etkisi var. Biz Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Her şey Tekirdağ için.” dedi.