Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu ilçesine bağlı Önerler Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşların taleplerini dinledi ve görüş alışverişinde bulundu.

Önerler Mahallesi'nin ihtiyaçları ve mahalle sakinlerinin taleplerinin değerlendirildiği toplantıda, yol yapım çalışmaları, altyapı ve üstyapı faaliyetleri ile Tarım ve Hayvancılığı Destekleme Projesi kapsamında yapılan ve bundan sonra yapılabilecek çalışalar kapsamlı bir şekilde ele alındı.

"TEKİRDAĞ İÇİN ÇALIŞMAYA VE HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantı ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İl genelinde hizmet ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyemize bağlı ekiplerimiz, 11 ilçemizde de sahada aktif olarak faaliyet gösteriyor. Yaptığımız hizmetler kapsamında bugün Önerler Mahallesi'nin değerli sakinleri ile bir araya gelerek talep ve ihtiyaçlarla alakalı verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Hizmet ve projelerimizi sürdürürken halkımızın da taleplerini değerlendiriyoruz. Daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmaya ve hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

Önerler Mahallesi'nde gerçekleştirilen toplantıda, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Önerler Mahallesi Muhtarı Yusuf Yıldırım, Önerler Mahallesi Sivil İnisiyatif Platformu Başkanı Hayrettin Yavuz ile Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi ve TESKİ yöneticileri de yer aldı.

ALİ OSMAN ÇELEBİ BULVARI VE ORİON KAVŞAĞINDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELENDİ

Ayrıca Başkan Kadir Albayrak, Önerler Mahallesi'nde düzenlenen toplantının ardından Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile birlikte Ali Osman Çelebi Bulvarı ve Orion Kavşağında Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu ilçesinin trafiğinin rahatlatılması amacıyla sürdürülen yapım ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Teknik personelden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Başkan Albayrak, devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Çorlu trafiğinin rahatlatılacağını söyledi.