Kapaklı Belediyesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile birlikte Çorlu'da devam eden çalışmaları yerinde inceledi ve teknik personelden çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı. Hemen kazancın adresi giriş.

Orion Kavşağı, Omurtak Caddesi, İsmet Paşa Bulvarı, Kuzey yolu ve 1 Kasım Bulvarı, Cemal Gürsel Bulvarı ve Ali Osman Çelebi Bulvarı'ndaki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ il genelinde 11 ilçemizde olduğu gibi Çorlu'da da çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İlçemize hem güzel bir görünüm kazandırmak hem de vatanadaşlarımıza rahat ve konforlu bir ulaşım ağı temin etmek için cadde ve bulvarlarda sürdürdüğümüz çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlama gayreti içerisindeyiz. Yaptığımız tüm çalışmalarımızın Çorlulu vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Albayrak'a Çorlu'daki incelemelerinde Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un yanı sıra Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil ve Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral da eşlik etti.