Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine maske alımına dair bir mesaj yolladı. Gelen mesaja tepki gösteren ÇTSO Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz, ''İşlerini kaybetmek ile karşı karşıya kalan üyelerin aklıyla alay ediliyor.'' dedi.

ÇTSO tarafından üyelere gönderilen mesajda; ‘’ Sn. Üyemiz, İşletmelerinizdeki maske ihtiyaçlarınız için http://ushas.com.tr/uruntalep.html adresinden sisteme kayıt olup ürün talebinde bulunmanız gerekmektedir. Maske adedi 0,85 Kuruş'tur. ÇTSO.’’ İfadeleri yer aldı.

YILMAZ TEPKİ GÖSTERDİ

Oda tarafından gönderilen bu mesaja tepki gösteren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz, ‘’Türkiye Cumhuriyeti Devleti 80 milyon vatandaşına her hafta 5 tane olmak üzere maske dağıtırken, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası bu krizde üyelerine sadece maske alacakları adresi gösteriyor. Gönül isterdi ki 5 bin üyesi olan odanın her üyesine 1’er karton maskeyi bedava dağıtması. Ancak seçildiği günden beri odayı kendi ofisi gibi kullanan kişiler yine kendi menfaatlerini düşünmüşlerdir. Bugün değilse ne zaman üyelerin yanında olacaklar? Bu sene iftar yemeği vermeyecekler. Ramazan’da iftar yemeği için kullanılacak parayı üyelerine maske dağıtarak kullanmalı. Böyle bir şey yapılsa her üyeye 100’er tane maske düşer. İşlerini kaybetmek ile karşı karşıya kalan üyelerin aklıyla alay ediliyor.’’ dedi.