Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi organize edilen Yetişkin Kış Spor Kursları 8 branşta gerçekleştirilecek.

Yetişkin Kış Spor Kursları için kayıtların 27 Ocak Çarşamba günü başlayacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Step Aerobik, Halk Oyunları, Yoga, Masa Tenisi, Voleybol, Badminton, Okçuluk ve İşaret Dili branşlarında düzenleyeceğimiz Yetişkin Kış Spor Kurslarımıza müracaat etmek isteyen vatandaşlarımız kimlik fotokopileri ve HES kodları ile Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına başvurabilirler. 8 farklı branşta düzenleyeceğimiz Yetişkin Kış Spor Kurslarımız İşaret Dili hariç 29 Ekim Spor Kompleksi’nde 15 Şubat Pazartesi günü başlayacaktır. Kurslarımıza 20 yaş ve üzeri tüm vatandaşlarımız katılabilecektir.” dedi.

“SON BAŞVURU TARİHİ 10 ŞUBAT”

Yetişkin Kış Spor Kurslarının ücretsiz olduğunu ve isteyen tüm vatandaşların kurslardan faydalanabileceğini belirten Başkan Vahap Akay, kurslara başvuru süresinin 10 Şubat Çarşamba günü mesai saati sonunda sona ereceğini sözlerine ekledi.