Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe’yi ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Bozdağ, esnafa pandemi döneminde desteklerinden dolayı Yaztepe’ye Ahilik Sancağı hediye etti.

Ziyaretle ilgili konuşan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, “Pandemi dönemi hepimiz için zor geçti. Özellikle esnaflarımız bu dönemde büyük sıkıntılar çekti. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifimiz bu zor dönemde esnafımızın yanında oldu. Esnafımıza kolaylıklar sağladı. Yaptığı bu desteklerinden dolayı başkanımız Muzaffer Yaztepe ve tüm kredi kefalet kooperatifi çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Biz büyük bir milletiz. Bu zor dönemleri hep birlikte atlatacağız. Esnafımızın ışığı hiç sönmeyecek.” dedi.

Bozdağ’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Yaztepe, tüm esnafa kolaylıklar sağlamaya ve zor günlerini atlatmasına yardımcı olmaya devam edeceklerini ifade etti. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından son buldu.