Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 8.Olağan Kongresi dernek lokalinde gerçekleştirildi. Mevcut başkan Turgut Fiş’in aday olmadığı seçimlere tek liste ile giren Hasan Saraçoğlu oy birliği ile başkan seçildi.

Divan Başkanlığını Abdullah Karacan’ın yaptığı kongrede divan üyeliklerini ise Mustafa Çiftçi ve Ahmet Akdoğan yaptı.

YENİ BAŞKAN SARAÇOĞLU OLDU

Pazar günü saat 13.00’de dernek lokalinde gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Turgut Fiş işlerinin yoğunluğu nedeniyle başkanlığa aday olmadı. Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan kongrede derneğin faaliyet raporu, gelir-gider raporu, kesin hesap raporu, denetim kurulu raporu okunarak oy birliği ile kabul edildi. Raporların kabul edilmesinin ardından tek liste ile gidilen seçimlerde Dernek Başkanlığı görevine Hasan Saraçoğlu seçildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Fiş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden yeni Dernek Başkanı Hasan Saraçoğlu, “ Bizleri bu göreve layık gören hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu derneğin bayrağını daha iyi yerlere taşımak için yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız.” diye konuştu.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Saraçoğlu başkanlığındaki yeni yönetimde Abdullah Keskin, Ali Osman Öztürk, Gökhan Kunduz, Arif Yıldız, Ferhat Karakaş, Hüsemettin Çiftçi, denetleme kurulunda ise Erol Buz, Kazım Demir, Mehmet Pak yer aldı.