Kapaklı Gazetesi - Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Türkiye 2’ncisi olan Beyza Duman, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

Başarılı Taekwondocu Beyza Duman, Antrenörü Mustafa Kılıç ile birlikte Başkan Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. 03-05 Mayıs 2019 tarihleri arasında 206 sporcunun katılımı ile Düzce 18 Temmuz Spor Salonu’nda düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Beyza Duman’ın kentimizi temsil ettiğini kaydeden Antrenör Kılıç, “Kızımız şampiyonayı Türkiye 2.’si olarak tamamladı. Şimdi önümüzde Avrupa ve Dünya Şampiyonaları var. Bu turnuvalara katılmak ve iyi bir derece alabilmek için çok çalışacağız” diye konuştu.

‘’SPORCULARIMIZIN BAŞARILARIYLA GURURLANIYORUZ’’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akay, elde ettiği büyük başarıdan dolayı da Beyza Duman ve Antrenörü Mustafa Kılıç’ı tebrik etti. Çerkezköy Belediyesi’nin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu kaydeden Başkan Akay, “Beyza gibi çocuklarımızın çeşitli spor dallarında elde ettikleri başarılar bizi gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Bu vesile ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcularımıza desteklerimiz devam edecektir” ifadelerini kullandı.