Kapaklı Gazetesi -  Türk Ocakları Çerkezköy Şubesi, düzenlenen törenle açıldı.

Açılış programına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Nedim Yılancı, Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz, Anadolu Aydınlar Ocağı Genel Başkanı İbrahim Öztek, Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şube Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Kocaeli Başkanvekili Mehmet Ali Karadaşlı, Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından programın açılış konuşmasını Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş yaptı. Türk Ocakları Çerkezköy Şubesi’nin kuruluş aşamalarından bahseden Burak Candaş, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti.

KURDELESİ KESİLDİ

Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz’ün konuşması ile devam eden programda daha sonra dualar edildi ve Türk Ocakları Çerkezköy Şubesi’nin açılış kurdelesi kesildi. Türk Ocakları Çerkezköy Şubesi açılışının hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Akay, dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.