Kapaklı Gazetesi - Bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 28-29 ve 30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Streetball Turnuvası’na başvurular başladı.

Başvuruların 25 Ağustos Çarşamba günü sona ereceğini belirten yetkililer turnuvanın; Büyük Erkekler ve Kadınlar, Genç Erkekler ve Kadınlar, Yıldız Erkekler ve Kadınlar ve Küçük Erkekler olmak üzere 7 ayrı kategoride yapılacağını belirtti.

“BAŞVURULAR İLETİŞİM MERKEZİMİZE YAPILACAK”

Turnuvayla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Büyük Erkekler ve Kadınlar Kategorilerine 2003 ve öncesi doğumlular, Genç Erkekler ve Kadınlar Kategorililerine 2003 ve 2004 doğumlular, Yıldız Erkekler ve Kadınlar Kategorilerine 2005 ve 2007 tarihi arasında doğanlar, Küçük Erkekler Kategorisi’ne ise 2008 ve sonrasında doğanlar katılabilecekler. Turnuvamıza katılmak isteyen takımlar oluşturdukları 4’er kişilik takım listesini nüfus cüzdanı fotokopileri, HES kodları ve 18 yaşından küçük sporcular da ailelerinden alacakları izin belgesi ile Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına teslim ederek kayıt yaptırabilecekler.” ifadelerini kullandı.

“MÜSABAKALAR KENTPARK’TA OYNANACAK”

3 gün sürecek turnuva, 28 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak ve 30 Ağustos Pazartesi günü 23.00’da sona erecek. Kentpark’ta oynanacak turnuva öncesi tüm sporculara başarılar dileyen Başkan Akay, “3 gün sürecek turnuvamızda kategorilerinde ilk 2 sırayı alan takımlara ödül verilecek. Şimdiden turnuvamıza katılacak olan takımlara ve sporcularımıza başarılar diliyorum. Turnuvamızın centilmenlik içerisinde ve bir şenlik havasında geçmesini ümit ediyorum.” dedi.