Kapaklı Gazetesi - Hafta sonu bölgemizi etkisi altına alan soğuk hava nedeniyle ilçe genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına Çerkezköy Belediyesi ekiplerince kritik noktalarda solüsyon ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Casino aleminin bir numaralı merkezlerinden burada.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, yollarda ring atarak gerçekleştirdikleri kontroller sonucu önlem alınması ya da olumsuzluk yaşanması muhtemel noktaları Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

“GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI”

Konuyla ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “2 adet tuzlama makinesi, 1 adet solüsyon tankı, 2 adet kar küreme aracı, 3 adet kepçe, 2 adet kamyon ve 2 adet de greyder ile 23 personelden oluşan kışla mücadele ekibimiz, 24 Saat esasına göre görevinin başındaydı. Ekiplerimiz, önceden belirlenen kritik noktalarda herhangi bir olumsuzluk ya da kaza yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldı. Buzlanma olması muhtemel yollarda solüsyon ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirildi.” dedi.