Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi tarafından Kent Park’ta 3 gün boyunca Açık Hava Sinema Günleri düzenlendi. ‘Öldür Beni Sevgilim’, ‘Ailecek Şaşkınız’ ve ‘Yol Arkadaşım 2’ filmlerinin seyircilerle buluştuğu etkinliğe katılım yoğun oldu.

İLK FİLM “ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM” OLDU

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kent Park’ta 9 Temmuz Cuma günü saat 21.00’da düzenlenen Açık Hava Sinema Günlerinin ilk filmi “Öldür Beni Sevgilim” oldu. Şenol Sönmez’in yönettiği ve başrollerini Özgür Emre Yıldırım, Seda Güven, Seda Bakan, Murat Boz ve Açelya Topaloğlu’nun üstlendiği ‘Öldür Beni Sevgilim’ adlı film sinemaseverlere eğlenceli bir akşam yaşattı.

“AİLECEK ŞAŞKINIZ” KIRDI GEÇİRDİ

10 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00’da ise “Ailecek Şaşkınız” adlı Türk filmi sinemaseverler ile buluşturuldu. Selçuk Aydemir’in yönetmenliğini yaptığı ve başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in oynadığı ‘Ailecek Şaşkınız’’ adlı film izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşattı.

“YOL ARKADAŞIM 2” BEĞENİYLE İZLENDİ

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günlerinde 11 Temmuz Pazar günü saat 21.00’da ise ‘Yol Arkadaşım 2’ adlı Türk Filmi izleyiciler ile buluştu. Yönetmenliğini Bedran Güzel’in yaptığı filmin başrollerinde İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç yer aldı.