Kapaklı Gazetesi - Evleri gözetlediği iddia edilen ve mahallenin korkulu rüyası haline gelen şüpheli, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen Ergin A. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest kalırken, aynı gün içinde daha önce husumetli olduğu bir kişi tarafından darp edildi.

NE OLMUŞTU?

Çerkezköy İstasyon Mahallesi Kuzgun Sokak’ta evleri gözetlediği iddia edilen esrarengiz bir kişi mahalleyi ayağa kaldırmıştı. Emniyete başvuran mahalleli, son çareyi ellerinde sopalarla nöbet tutmakta bulmuştu. Konunun basına yansımasının ardından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri zanlıyı yakalamayı başardı.

MAHKEMECE SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından Çerkezköy Adliyesine sevk edilen ve akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen Ergin A., çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. İddiaya göre, serbest kalmasının ardından Ambardere mevkiinde husumetli olduğu bir kişi ile karşılaşan Ergin A., darp edildi. Hastaneye kaldırılan Ergin A.'nın durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Ergin A.'yı darp ettiği iddia edilen şahıs ise gözaltına alınarak Gazi Polis Merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.