Kapaklı Gazetesi - Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret eden ve TSD Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar’a 20 adet çocuk ve yetişkinlerin kullanabileceği manuel tekerlekli sandalyeleri hediye eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, engelli vatandaşların yanında olduklarını söyledi.

“İHTİYACI OLAN AİLELERE ULAŞTIRILACAKTIR”

Dernek yönetimi aracılığı ile sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirten Akay “Kentimizdeki engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya, onların hayatlarını kolaylaştırmaya, ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda bugün Çerkezköy Belediyesi olarak Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubemize çocuk ve yetişkinlerin kullanabileceği 20 adet manuel tekerlekli sandalye yardımında bulunuyoruz. Dernek Başkanımız Gülnur Kocaçınar Hanım ve Yönetim Kurulu üyeleri bu tekerlekli sandalyeleri ihtiyacı olan ailelere ulaştıracaklar.” dedi.

"BELEDİYE BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA"

Akay’a 20 adet manuel tekerlekli sandalye hediyesi için teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, “Engelli Üyelerimizin tekerlekli sandalye talebi vardı. Bunu Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ilettik. Kendisi her zaman olduğu gibi bu talebimiz de çok olumlu yaklaştı ve engelli çocuklarımızın ve yetişkinlerimizin kullanabileceği 20 adet tekerlekli sandalyeyi alarak, Derneğimize hediye etti. Kendisine ve Çerkezköy Belediyesi’ne Derneğimize bugüne olan katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Çerkezköy Belediyesi tarafından verilen 20 adet tekerlekli sandalye en kısa sürede ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak” ifadelerini kullandı.