Kapaklı Gazetesi - On bir ayın sultanı Ramazan Ayı boyunca Çerkezköy’de vatandaşları sahura kaldıracak olan Ramazan davulcuları belirlendi.

Ramazan ayında Çerkezköy’ün 10 mahallesinde gece vatandaşları sahura uyandıracak olan ramazan davulcuları belli oldu. 16 davulcuya görev kimlik kartları Çerkezköy Belediyesi Zabıta Amiri Ferit Başavcı tarafından teslim edildi.

İŞTE O İSİMLER

5 Mayıs Pazar gününü 6 Mayıs Pazartesi gününe bağlayan gece itibari ile Ramazan Ayı boyunca Çerkezköylü vatandaşı sahura uyandıracak isimler şu şekilde; Ahmet Karaoğlu, İsmail Çıbık, Celal Karaoğlu, İrfan Demirkır, Erhan Halka, Recep Tınmaz, Muzaffer Bayraktar, Behçet Tezgel, Ergül Karasu, Levent Çınar, Tanju Zurnacı, Hüseyin Pirbudak, İbrahim Karasu, Aziz Bayduncu, Mehdil Masum ve Sinan Demirkır

10 MAHALLEDE 16 DAVULCU GÖREVLENDİRİLDİ

Ramazan davulcularının boyunlarında Belediye’nin verdiği görev kimlik kartı ile dolaşmalarını isteyen Belediye Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, dağıtılan kimlik kartlarında, davulcuların isim ve soy isimleri ile görevlendirildikleri mahallelerin adının yazılı olduğunu belirttiler. Bu yıl 10 mahallede 16 davulcunun görevlendirildiğini belirten Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, davulcuların Ramazan ayı boyunca 9/8 ritmi ile maniler söyleyerek vatandaşları sahura kaldıracaklarını dile getirdiler. Kimlik kartlarının dağıtılmasının ardından davulcuların her biri 2019 yılı Ramazan Davulcuları için Taahhütname Belgesi’ni de imzaladı.