Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy TSO Trakya Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Elanur Karaman, ailesi ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Henüz 15 yaşında olan Elanur Karaman, pandemi sürecinde kaleme aldığı “Ay Küresi” adlı kitabını imzalayarak, Başkan Akay’a hediye etti.

“Ay Küresi” adlı kitabının bir genç kurgu kitabı olduğunu kaydeden Yazar Elanur Karaman, “Kitabımda bir genç kızın eğitim gördüğü okulda başından geçen ilginç olayları kaleme aldım. İlk baskısı çıktı. Ben de sizi ziyaret ederek, kitabımı hediye etmek istedim. Şimdi ise kitabın 2’nci serisinin yazımına başladım. Bir yandan da başka bir kitap üzerinde daha çalışıyorum” dedi.

‘’PANDEMİ SÜRECİNİ BÖYLE DEĞERLENDİRDİĞİ İÇİN TEBRİK EDİYORUM’’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Öncelikle pandemi sürecini böyle güzel bir şekilde değerlendirip, başarılı bir iş çıkarttığın için seni tebrik ediyorum. Senin gibi genç yaşta yazarlığa adım atan kardeşlerimi görmekten de mutluluk ve gurur duyuyorum” diyerek, genç yazara bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Elanur Karaman’a ziyaretinde annesi Gülşah Karaman, babası İbrahim Karaman, büyükannesi Ayşe Ağırman ile dedesi Mustafa Ağırman da hazır bulundu.