Kapaklı Gazetesi - Yılda iki defa yapılan Müşterek Komite toplantılarının ilki, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının on iki Meslek Komitesi üyelerinin katılımıyla dijital ortamda gerçekleşti.

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın başkanlığında gerçekleşen toplantıda Meslek Komitelerinin 2020 yılı performans değerlendirmeleri ve COVID-19 salgın sürecinin bölgemizdeki etkileri gündem maddeleri olarak ele alındı.

“TEDBİRLERE UYMALIYIZ”

Online ortamda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Biz Türk milleti olarak ne kadar yüz yüze olursak ne kadar bir arada zaman geçirirsek o kadar mutlu olabiliyoruz. Salgın süreci için de elimizden geleni yapıp Tekirdağ genelinde vakaların azalması adına fayda sağlayacak her tedbire uymalıyız. Umuyorum ki salgın sürecini en kısa sürede atlatmayı başarır ve önümüzdeki süreçlerde gerçekleşecek toplantılarımızı hep bir arada geçirebiliriz, bunu gönülden istiyorum.” dedi.

“PANDEMİNİN TİCARİ FAALİYETLERİNE ETKİSİNİ MASAYA YATIRDIK"

Toplantı sonrası da değerlendirmelerde bulunan Kozuva, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu yılın ilk Müşterek Komite Toplantısını icra ettik. Tüm meslek komitelerinin katıldığı bu toplantımızda, sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili beyin fırtınası yaptık. COVID-19 salgınının bölgemize ve ticari faaliyetlerimize etkisini de masaya yatırdığımız toplantımız, verimli ve geleceğimize yön veren bilgi paylaşımlarına imkan sağladı. Katılan herkese katkıları için teşekkür ediyor, bu süreci hep beraber tedbirlere uyarak atlatacağımıza can-ı gönülden inanıyor ve istiyorum.” ifadelerini kullandı.