Kapaklı Gazetesi - Pastane & Cafe konseptinde hizmet veren Palais Cafe, düzenlenen törenle ikinci şubesini Çerkezköy'de açtı.

Geçtiğimiz aylarda ilk şubesini Saray’da açan ve yoğun talebin ardından Çerkezköy’de de bir şube açmaya karar veren Palais Cafe, 15 Kasım Pazar günü yeni şubesi için açılış töreni düzenledi. Gazi Osmanpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki yeni şubenin açılış törenine CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Güven, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Törende katılımcıları işletme sahipleri Zafer Çeken, Ferdi Çeken, Orhan Özel, Önder Çelik ve Ferdi Ertekin karşıladı. Ardından kurdele kesme merasimine geçilen açılışta ilk konuşmayı işletme sahiplerinden Önder Çelik yaptı. Katılımcılara teşekkürlerini ileten Çelik, işletmenin Çerkezköy’de de rağbet görmesi üzerine yeni şubeler açmayı hedeflediklerini dile getirdi.

‘’BU İŞYERLERİ EKONOMİMİZE CAN SUYU TAŞIYOR’’

Ardından CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer bir konuşma gerçekleştirdi. İşletme sahiplerini tebrik ederek sözlerine başlayan Milletvekili Yüceer, ‘’Biraz sonra kurdelesini keseceğimiz bu kafenin Tekirdağımıza ve Çerkezköyümüze hayırlı olmasını diliyorum. Sevgili kardeşlerimize bol kazanç diliyorum. Her türlü açılıştan mutluluk duyuyoruz. Ekonomimize can suyu taşıyacak bu yerlerin açılışından Tekirdağımız adına büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni istihdamlara ihtiyacımız var. Allah utandırmasın.’’ dedi.

Konuşmacıların ardından İrfan Demir tarafından dua edilerek işyerinin kurdelesi kesildi.