Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Meydan Altı Otopark Projesi ile Atatürk ve Öztrak Caddeleri’nde yapılması planlanan altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

TAM DESTEK VERDİLER

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 2021 yılında yapımına başlanacak Tam Otomatik Meydan Altı Otopark Projesi’nin detaylarını da paylaşan Akay’a, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, projelerin çok güzel olduğunu belirterek, tam destek verdiler.

PROJELER BEĞENİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Belediyesi ve TESKİ’nin Atatürk ve Öztrak Caddelerinde hayata geçireceği projeleri ve çalışmaları Başkan Vahap Akay’dan dinleyen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, bölge esnafının mağdur olmamasını temenni etti. Projeleri de oldukça beğendiklerini ifade eden oda başkanları, Başkan Akay’a çalışmalarında kolaylıklar diledi.

‘’HERKESİ DİNLEYECEĞİZ’’

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’ya destekleri için teşekkür eden Akay, kısa süre içerisinde Atatürk ve Öztrak Caddesi’ndeki esnaf ve iş yeri sahipleri ile de toplantılar yaparak bilgilendirmelerde bulunacaklarını belirterek, “Ortak akıl ile hayata geçirmeyi planladığımız projelerimize sivil toplum örgütlerinin, odalarımızın, esnaflarımızın, vatandaşlarımızın katkı sunmalarını, fikir, öneri, düşüncelerini bizlerle paylaşmasını istiyoruz. Kısa sürede her iki caddemizde bulunan esnaf ve sanatkarlarımız ve iş yeri sahiplerimiz ile toplantılar yaparak bilgilendirmede bulunacağız ve onların görüşlerini, düşüncelerini alacağız. Bu noktayı ben çok nemsiyorum. Ortak akıl ile hareket ederek projelerimizi geliştirip, hayata geçireceğiz” dedi.